top of page

Kontaktirajte nas!

BH INVESTMENT Co. d.o.o. Tuzla​
Univerzitetska bb - 1/7
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

 

Telefon/Fax: +387 (35) 210 654
Mob.: +387 (61) 888 688
Mob.: +387 (61) 571 157
E-mail: bh.investment@bih.net.ba​

Objekat: Tower             Površina:  69,32 m2                            Cijena: 178.429 KM                    ID: 7501

                                                                          

Predstavljamo Vam novi stambeno-poslovni objekat  „Tuzla Tower“ u najatraktivnijem naselju Stupine u Tuzli!

Stambeno-poslovni objekat  „Tuzla Tower“ će biti građen u savremenom duhu te zajedno sa kvalitetom lokacije predstavlja  savršen izbor za življenje. Sastoji se od jedne lamele sa 20 etaža. Ono što još čini ovaj kompleks posebnim i jedinstvenim jeste heliodrom koji je predviđen na krovu objekta.

Projektovane su jednosobne, dvosobne, trosobne i četverosobne stambene jedinice različitih veličina i funkcionalne dispozicije nastojeći pri tome da stambeni prostor bude maksimalno iskorišten.

Budućim stanarima se nudi mogućnost kupovine parking  mjesta u podzemnoj garaži i vanjskih parking mjesta.

       -  u ponudi za prodaju su stanovi u  kvadraturama od: 39 – 118 m2

       -  cijena 2.574 KM/m2 sa uračunatim PDV-om i svim priključcima.

       -  početak gradnje: mart/2021.

       -  završetak: mart/2023.

 

     Dodatne pogodnosti:

       -  plaćanje na rate uz min. učešće od 25%

       -  najpovoljniji uslovi kreditnog finansiranja  putem  ugovora sa Bankom 

Opis stana:

Prodaje se trosoban stan površine 69,32 m2 u S.P.O. "Tuzla Tower" u naselju Stupine. Sastoji se od: dnevnog boravka i trpezarije, spavaće sobe, dječije sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, degažmana i lođe. 

Standard:

Za svaki stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta je kontrolisan interfonom iz svakog stana, a stubište je opremljeno antipaničnom rasvjetom. U objektu će biti dva moderna lifta nosivosti 1000 kg i brzine 2,0m/s, požarno stepenište, te u svakom stanu mjesta za klima uređaje. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna i protivpožarna najviše kvalitete. Unutrašnja stolarija je kvaltetna drvena. Termička i zvučna izolacija. Podne obloge u ulaznom dijelu hodnika i sanitarija, podovi na lođama i podovi u kuhinji su urađeni od vrhunske prvoklasne keramike. Završna podna obloga u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama je visokokvalitetni hrastov parket debljine 14 mm, završno obrađen i fabrički lakiran. Kupatila i toaleti su opremljeni ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom.

Investitor stambeno-poslovnog objekta Tuzla Tower je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

 

Lokacija:

SPO Tuzla Tower se nalazi u ulici Mehmedalije Maka Dizdara u najatraktivnijem tuzlanskom naselju Stupine u Tuzli. U neposrednoj blizini se nalazi obdanište, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove, Opština Tuzla, “Mellain” centar, hotel Tuzla, marketi “Bingo”, Elektrodistribucija Tuzla, Sud i Tužilaštvo TK, banke, apoteke, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, sportski tereni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje. Obzirom na lokaciju u užem dijelu grada ima veoma brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u užem dijelu grada i svih neophodnih gradskih sadržaja. Njegova izdvojenost od najprometnijih saobraćajnica zajedno sa bogatim vanjskim uređenjem i izvrsna saobraćajna povezanost sa centrom Tuzle, ovo naselje čini idealnim izborom kako za modernu porodicu tako i za aktivne mlade ljude ili penzionere.

Pošaljite upit!

Vaše ime i prezime:​

Vaša E-mail adresa:

              Unesite broj ponude: 7501

            Vaša poruka:

Name *

Email *

Subject

Message

Your details were sent successfully!

BH INVESTMENT Co. d.o.o. Tuzla​
Univerzitetska bb - 1/7
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
Telefon/Fax: +387 (35) 210 654
Mob.: +387 (61) 888 688
Mob.: +387
(61) 571 157
E-mail: bh.investment@bih.net.ba

Sadržaj stranice je isključivo informativan. © 2013 BH INVESTMENT. Sva prava pridržana.    I   Design by AKCIJA ONLINE Tuzla

bottom of page